Şcoala gimnazială 7, partener într-un nou proiect ERASMUS+ ”The Way People Live in Different Countries”

În perioada 2017-2019, Școala Gimnazială Nr.7 derulează proiectul Erasmus+ Acțiunea cheie 2, ”The Way People Live in Different Countries”, finanțat de Comisia Europeană și administrat în România de ANPCDEFP București.  Instituția coordonatoare este o şcoală din Chomutov, Cehia, iar parteneri sunt școli din România, Grecia, Finlanda și Cipru.

În săptămâna 13-17 octombrie 2017, în Chomutov, Cehia, a avut loc prima reuniune transnațională a proiectului la care au participat directorii și responsabilii de proiect din toate școlile partenere. Din partea Școlii Gimnaziale Nr.7 Giurgiu au participat directorul instituției, profesorul Mircea Gemescu și responsabilul de proiect, doamna professor Marinela Anghel.

Reuniunea a avut drept scop planificarea activităților de învățare, predare şi formare la care vor participa elevi și profesori, precum și stabilirea activităților din primul an de proiect și scrierea chestionarelor de evaluare initială.

De asemenea, a fost selectat şi logo-ul proiectului. În acest sens, fiecare școală parteneră a venit cu o propunere. La final, a fost selectată propunerea partenerilor din Cipru.

La sfârșitul reuniunii, toți profesorii au primit certificare de participare.

Profesor Roxana Roşu

Distribuie prin:

Comentarii

comentarii