Nina Carmen Crişu, noul prefect al judeţului Giurgiu, învestită în funcţie de ministrul de interne

Nina Carmen Crişu, noul prefect al judeţului Giurgiu a fost învestită astăzi în funcţie chiar de Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. La ceremonie au participat şefii structurilor MAI, directorii serviciilor deconcentrate, primari, Ministrul Energiei –  Toma Petcu, parlamentarii Elena Dinu, Andrei Alexandru, Cristian Marciu, vicepreşedintele Senatului – Niculae Bădălău, primarul Nicolae Barbu, preşedinte Consiliului Judeţean – Marian Mina.

Ministrul de Interne i-a recomandat noului prefect să dezvolte relațiile cu autoritățile locale şi să dea dovadă de transparență în activitatea Instituției Prefectului.

“Vă recomand să fiţi un bun colaborator al instituțiilor deconcentrate, să menţineţi o legătură permanentă cu autoritățile locale. De asemenea, vă recomand să dezvoltaţi o și mai bună comunicare și relație cu președintele Consiliului Judeţean și cu instituția. În plus, să nu uitați  că dumneavoastră reprezentați ca instituție și ca om un reper pentru cetățeni. Țineți Instituția Prefectului o instituție deschisă și transparentă și inspirați cetățenilor încredere în instituțiile statului”, a declarat Carmen Daniela Dan.

După depunerea jurământul, Nina Carmen Crişu i-a mulţumit ministrului de interne pentru prezenţă şi încrederea acordată.

“Le mulțumesc tuturor pentru prezență, mă bucur că sunt din nou alături de dumneavoastră, alături de care mă simt ca într-o familie. Suntem o echipă și sper să lucrăm ca o echipă, ca și până acum. Le mulțumesc primarilor, care îmi sunt buni prieteni, le mulțumesc colegilor din structurile MAI. Le mulțumesc şi prietenilor mei, aflați în jurul meu. Vă mulțumesc tuturor că faceți parte din familia mea. Sunt foarte emoționată că începând de la familia mea, fiica, ginerele și nepoțica care sunt aici, alături de mine, sunt în jurul meu oameni cu care am mai colaborat.  Sunt onorată că ați venit chiar dumneavoastră, ministrul de interne, la învestirea mea”, a spus Nina Carmen Crișu.

De fapt, Nina Carmen Crişu a revenit la Prefectura Giurgiu. Crişu a mai ocupat această funcţie în perioada 2012 – aprilie 2016 când a fost înlocuită cu teleormăneanul Zorinel Niculcea.

Distribuie prin:

Comentarii

comentarii