Incendiu la o casa de copii din municipiul Giurgiu

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă la o casă de tip familial din municipiul Giurgiu aparţinând DGASPC. În casa din strada Murelor se aflau în îngrijire şase minori cu dizabilităţi cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o Ambulanţă SMURD. Potrivit reprezentanţilor ISU Giurgiu, în urma incendiului au ars acoperişul de la două magazii (20 mp), mobilierul şi aparatele electrocasnice depozitate în magazii. Totodată, a ars în proporţie de 90% şi un autoturism Dacia Solenza care era parcat lângă cele două magazii.

La sosirea echipajelor de pompieri, minorii fuseseră evacuaţi şi pe timpul intervenţiei au stat în Ambulanţa SMURD. Incendiul s-a manifestat doar la nivelul celor două magazii, clădirea în care locuiesc copiii nefiind afectată. De asemenea, niciun copil nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor a reieşit faptul incendiul ar fi izbucnit în urma unor lucrări de sudură efectuate de un angajat, lucrări în urma cărora s-a aprins vegetaţia uscată din vecinătatea celor două magazii.

 

Distribuie prin:

Comentarii

comentarii