Edward Iordănescu, noul antrenor al echipei Astra Giurgiu

Începând de joi, 8 iunie, Edward Iordănescu (38 de ani) este antrenorul principal al echipei de fotbal Astra Giurgiu, a anunțat clubul pe pagina sa oficială de internet. Tehnicianul a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, staff-ul său fiind compus din Alexandru Radu, Ionuț Stelescu și Bogdan Pârvu.

Noua conducere tehnică a Astrei a condus și primul antrenament, la care au fost prezenți 19 jucători, care au efectuat vizita medicală în cursul dimineții.

Lotul prezent la prima ședință de pregătire a fost următorul: Ionuț Boșneag, Cristi Nedelcovici – portari, Alexandru Dandea, Viorel Nicoară, Silviu Balaure, Radu Crișan, Robert Boboc, Ciprian Biceanu, Romario Moise, Valentin Gheorghe, Mihai Butean, Mădălin Răileanu, Claudiu Belu, Erico Da Silva, Andrei Pițian, Filip Mrzljak, Alexandru Ioniță II, Marquinhos Vidal – jucători de câmp.

Alexandru Stan a efectuat vizita medicală, dar a fost învoit la primul antrenament, în timp ce Cristian Săpunaru și portarul Silviu Lung jr. se află în cantonamentul naționalei pentru partidele cu Polonia și Chile, din preliminariile Campionatului Mondial.

Până la plecarea lotului în cantonamentul din Slovenia, la Zrece, programată pe 10 iunie, mai sunt așteptați o serie de jucători noi, cu care clubul se află în tratative.

Pentru Edi Iordănescu, primul an va fi mai dificil, deoarece Astra se va despărţi de cei mai mulţi dintre jucătorii importanţi, bugetul de salarii se va înjumătăţi, iar lotul se va schimba. Obiectivul este ca Iordănescu să dezvolte o nouă echipă, iar clubul nu-i va impune cucerirea vreunui trofeu. Dacă în acest an a existat un buget de salarii de 160.000 de euro pe lună, sezonul următor el va fi sub 100.000.

Distribuie prin:

Comentarii

comentarii